![]() |
|
Baslik Araclari | Goruntu Secenekleri |
![]() |
#201 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 04.10.2016
Yer: İSTANBUL
|
![]() Öyle sorunlar varmıydı ki bide id5 olan makyajlı 40 yıllarda varmıydı kullandığım tek nbt oydu çünkü onda da kapanma falan yoksa üstüne beni çok etkiliyodu hızı kalitesi vs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
BMWPassion.net
|
![]() 2014 6.aydan sonramı yeni tip ekran geldi 12345 serilerine benimki allahtan 7.ay product yazıyor demekki ondan bende sıkıntı yok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 02.02.2010
Yer: Istanbul
BMW Car Club Turkey Üyelik Tarihi: 23.03.2015 ![]() |
![]() alıntı:
Carplay vs gibi özellikler ekleniyor ancak dediğim gibi en son cihaz kendini kapatıyordu ve remote control kullanılamıyordu,bu düzelti mi diye sordum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 28.06.2008
Yer: ankara
|
![]() merhaba.. standart ve elektriksiz koltukları olan bir e90 na elektrikli recaro montajı yaptığımızda sürücü profili için anahtardan hafızaya alma ve anahtar takılıp kontak açılınca otomatik koltuk ayar fonksiyonunu çalıştirabiliyormuyuz? bmw e90 da power seat retrofit vermemiş. yani custom uygulama oluyor sanırım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
BMWPassion.net
|
![]() elektriksiz koltuğu elektrikliye çevirmek için plug&play gibi mi yoksa tesisat falan çekme uğraşma işi oluyormu yada yarı elektrikli koltuklar için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 28.06.2008
Yer: ankara
|
![]() tesisat ayarlamak gerek. koltuğa giden tesisata eklentiler yapılacak sanırım.. tabi anahtar hafizasının çalışması için can bus bağlayıp kodlamak mı gerekiyor onu bilmediğim için uygulamayı yapıp yapamadıklarını sormuştum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 13.10.2017
Yer: bursa
|
![]() ben bursa dan ali ercan
yeni aldığım 2002 model e65 bmw 745i aracım ile ilgili soru sormak istiyorum 1-aracımda navigasyon ve tv çalışmıyor bunarla ilgiline yapabiliriz 2-aracıma bluetooth ve geri görüş taktırmnak istiyorum takkılabilir mi takılır ise maliyeti ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 18.09.2016
Yer: fransa
|
![]() S.a yeni bir araç alacagim 325d fransada anahtari götürdüm km orjinal dediler ama 162 binde arac bütün bakimlari bmw serviste yapilmamiş km orjinal olup olmadigi anahtarla kesin söylene bilir mi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 18.09.2016
Yer: fransa
|
![]() S.a ustalar yeni araç alacagim göstergedeki km 162 bin bmw servise götürdüm anahtarla baktilar km orjinal denildi 325 d 2010 204 cv fransada yaşiyorum bütün bakımlari bmw de yapilmamiş km dogrumudur bmw mycarly programiylada baktigimda 170 bin km gösterdi yardimci olabilirmisiniz Teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
BMWPassion.net
|
![]() alıntı:
e60 520d otomatik şanz aracımda, 1= manuel moddayken bile, araç patinaja başlayınca, devir birden yükseldiği için, kesiciye girmeye gelince, kendi kendine vites büyütüyor 2= D ya da DS modda, patinaja başlayınca, daha devir kesiciye dahi gelmeden, 3-4bin devirlerde (kesici 5 binde) üst vitese atıyor *** buna takılmamın nedeni, araca LSD eklendi, güzel oldu, fakat üstteki 2 durum sıkıntı yaratıyor buna yazılımla müdehale edilebilir mi ? *** @ESTORİLED @Devo @bmw-extreme @SertaçSaka konuya yakın zamanda mesaj yazmış arkadaşları da ekledim, belki fikirleri vardır diye |
|
![]() |
![]() |
deniz 1985'in Yazısını Beğenenler: |
![]() |
#211 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 13.12.2010
Yer: Ankara
BMW Car Club Turkey Üyelik Tarihi: 08.04.2011 ![]() |
![]() @deniz_1985
manuel modda olsa dahi kesiciye giremez belli bi yerde sonra kendi otomatik vites büyütür 2 sorununda cevabı bu ds mod sadece 2bin devir altına ve 6cı vites kullanmıyo Yazılımla müdehale etmeye gerek yok araba zaten dizel yani düşük devirde maksimum torku orta devirlerde maksimum beygiri veriyo 4000 devir sonrası zaten boşa devir çeviriyo çünkü artık güç eğrisi düşüşe geçiyo ![]() 2700 devirden sonra tork düşüşe geçiyo 4000 sonrası beygir düşüşe geçiyo ki bu arabada yazılımlı
![]() |
#212 | |
BMWPassion.net
|
![]() alıntı:
![]() mesele, yanlarken, birden üst vitese geçince, geçiş anında yan yarıda kalıyor, araba birden oturuyor ıslak zeminde sorun olmuyor, ama kuru da aniden cart diye oturuyor araba, yarıda kalıyor şimdi sen 535d'e geçtin, sen de hacimden dolayı alt devirde de üst devirde de güç var hala, benimki 520d, yazılım da olsa, bi yere kadar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 13.12.2010
Yer: Ankara
BMW Car Club Turkey Üyelik Tarihi: 08.04.2011 ![]() |
![]() alıntı:
Bunun çözümü aslında var yazılımla basınç düşüşü engellenir ancak ani gelen güç şanzımanı kırabilir ki zf 6hp19 yazılımla bile limitlerde Arabada egzoz varsa bu "surge" diye tabir edilen sesi duyarsınız o anda
![]() |
![]() |
#214 | |
BMWPassion.net
|
![]() alıntı:
ama ona dokunmamak lazım, şanzıman konusunda takıntılıyım zaten, aksaması beni rahatsız eder, bi de maliyetli de iş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
BMWPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 27.08.2016
Yer: Mersin
|
![]() Merhabalar.
E90LCİ 2011 ekransız modele NBT ekran uygulama fiyati alabilirmiyim? |
![]() |