Geriye Don 'BMW Car Club Turkey' - Türkiye'nin resmi BMW Kulübü > Sponsorlarımız > Bmw Abarth Servis > Soru - Cevap

• G-Force Motorsport, web sayfası için tıklayın.. G-Force Motorsport bünyesinde araç modifikasyonu, body kit, hardware motor ve software yazılım imkanları sunmaktadır. Hofele, Advan, Kreisseg, Akrapovic, Evotech, Eissenmann, Cargraphic, 
MTM Motoren Technic, Active Autowerke, AP Racing, Brembo, Zimmermann, Bilstein.. BMW ABARTH SERViS, Adres için tıklayın.. Bmw Özel Servisi, Kaporta, Boya, Mekanik, Sigorta Hizmetleri, Çekici Hizmetleri ve Teknik destek hizmetlerini sunmaktadır. Mert Oto Elektronik Navigasyon, Ses ve Görüntü Sistemleri. Turkiye'nin ilk MINI kulubu MINIPassion forumlarini ziyaret ettiniz mi.? G-Force Motorsport, web sayfası için tıklayın.. G-Force Motorsport bünyesinde araç modifikasyonu, body kit, hardware motor ve software yazılım imkanları sunmaktadır. Hofele, Advan, Kreisseg, Akrapovic, Evotech, Eissenmann, Cargraphic, 
MTM Motoren Technic, Active Autowerke, AP Racing, Brembo, Zimmermann, Bilstein.. BMW ABARTH SERViS, Adres için tıklayın.. Bmw Özel Servisi, Kaporta, Boya, Mekanik, Sigorta Hizmetleri, Çekici Hizmetleri ve Teknik destek hizmetlerini sunmaktadır. Mert Oto Elektronik Navigasyon, Ses ve Görüntü Sistemleri. Turkiye'nin ilk MINI kulubu MINIPassion forumlarini ziyaret ettiniz mi.?
  • G-Force Motorsport, web sayfası için tıklayın.. G-Force Motorsport bünyesinde araç modifikasyonu, body kit, hardware motor ve software yazılım imkanları sunmaktadır. Hofele, Advan, Kreisseg, Akrapovic, Evotech, Eissenmann, Cargraphic, 
MTM Motoren Technic, Active Autowerke, AP Racing, Brembo, Zimmermann, Bilstein.. BMW ABARTH SERViS, Adres için tıklayın.. Bmw Özel Servisi, Kaporta, Boya, Mekanik, Sigorta Hizmetleri, Çekici Hizmetleri ve Teknik destek hizmetlerini sunmaktadır. Mert Oto Elektronik Navigasyon, Ses ve Görüntü Sistemleri. Turkiye'nin ilk MINI kulubu MINIPassion forumlarini ziyaret ettiniz mi.? G-Force Motorsport, web sayfası için tıklayın.. G-Force Motorsport bünyesinde araç modifikasyonu, body kit, hardware motor ve software yazılım imkanları sunmaktadır. Hofele, Advan, Kreisseg, Akrapovic, Evotech, Eissenmann, Cargraphic, 
MTM Motoren Technic, Active Autowerke, AP Racing, Brembo, Zimmermann, Bilstein.. BMW ABARTH SERViS, Adres için tıklayın.. Bmw Özel Servisi, Kaporta, Boya, Mekanik, Sigorta Hizmetleri, Çekici Hizmetleri ve Teknik destek hizmetlerini sunmaktadır. Mert Oto Elektronik Navigasyon, Ses ve Görüntü Sistemleri. Turkiye'nin ilk MINI kulubu MINIPassion forumlarini ziyaret ettiniz mi.?

Baslik Araclari Goruntu Secenekleri
Eski 15-02-2019   #1
faylong
BMWPassion.net

Forum Bilgileri
Yer: izmir

Varsayilan Bmw E90 2012 184 Hp 320d Yardim

Merhaba dostlar gerçekten bilgili ustaların cevaplarını bekliyorum.

3 senedir elimde 320d 184 yeni nesil motorlu e90 kasa 2012 bmw var. memnunum kullanıyorum yağını filtrelerini kendim değiştiriyorum. sorulara gelecek olursak çok araştırma yaptım ama net cevaplar alamadım.

1. Aracım 200 bin km de, km si yüksek araçlarda kalın yağ kullanın diyenler oluyor özellikle yazın sıcakta yağ dahada incelebiliyormuş. mobil eps formula 5w30 tam sentetik koyuyorum 2 senedir sorun çıkmadı 5w40 a geçmelimi sizce böyle birşey var mı ? özellikle yazın 5w30 sorun olabilirmi yüksek km li araçlarda aşınma fazla olduğu için ?

2. ilk çalışmada zincire benzer ses geliyordu 5 sn sonra geçiyordu. ustaya götürdüm zincir ses yapıyor değiştirmek lazım dedi fakat sadece ilk çalışmada ki sesi gidicek ısınıkken şuan ki ile aynı çalışacak dedi. işkillendim yaptırmadım çünkü sıcakken genleşen zincir daha çok ses yapması gerekmez mi ?

3. birde aracımda dpf var mı yokmu bilmiyorum 3 senedir kullanıyorum bir ışık uyarı vermedi buna bakım gerekir mi ?

teşekkürler cevaplarınıza ihtiyacım var.
faylong is offline   Alinti ile Cevap Ver

Bu Konuyu Goruntuleyen Kullanicilar : 1 (0 Uye ve 1 Misafir)

Baslik Araclari
Goruntu Secenekleri

Mesaj Kurallari